nedelja, 1. februar 2015

Danes sem takšna

Goro bo premaknil le tisti,
ki je začel s premikanjem kamenčkov.
 (Kitajska modrost)


Pozdravljeni!
Danes se mi premika gore in verjamem, da moram začeti s kamenčki. Tapkalci vemo, da je pred težavami veliko poti, da pridemo do cilja. Potrebne so različne strategije, ker se nenehno vse spreminja. Za vse to pa je potrebno najprej srce, odprto srce, vsa frekvenca srca. Na ta način si odprt za nove vtise, čudenje, veselje, otroško zvedavost. Strah kar nekam ponikne in tveganje se sploh ne zdi nevarno. Na ta način si upaš strahovom pogledati v obraz, ker se postaviš zase, ker verjameš vase,...

Karate točka:
Čeprav oklevam in se bojim, čutim v sebi moč svoje srčne frekvence, čutim sposobnost in nihanje med tem in onim, a se kljub temu sprejemam takšna kot sem. Kljub vsemu, da pretehtavam različne možnosti, občutim prožnost svoje neodločnosti in se sprejemam, ker sem prepričana, da poznam razloge za svojo izbiro. Čeprav se mi zdi, da živim v svetu neobvladljivih sil, ki so navidez presenetljive in neukrotljive, sprejemam vsak trenutek svojega življenja kot izkušnjo, kjer se je možno soočati, pogajati in se prilagajati tako kot ustreza meni.
Po točkah:
Danes sem polna raziskovalne strasti,    ta trenutek sem neskončno potrpežljiva,       pomikam se naprej po življenju,       samozavestno,      ljubeče,     povezana z realnostjo,      polna znanja,       polna fantazije,     pomagam svojim sposobnostim,       spoštujem,     opazujem,      vidim zapletenost,       neobvladljivost,        imam pa tudi izbiro kdaj se bom soočila,     kadar mi je prav,      sedaj bi bilo koristno,    lahko kasneje,     na svoj način,     s svojo hitrostjo,      se prilagajam,      svet mi je uganka,     izziv,      skrivnost,      poskušam in ugibam,    vse strategije, ki so mi na razpolago,      dovoljeno mi je, da se čudim in igram,      na ta način sem prožna,      zrelo mlada,       nedolžno napadalna,     mirno negotova,     nepopolno prelepa,    uspešno zmotljiva,    samostojno ljubljena,     nedolžno napadalna,     bogato varčna,     ločeno povezana,     svobodno poročena,     srčno radostna,    brezpogojno samozavestna in se samo spoštujem od vrha do tal.   


Ni komentarjev:

Objavite komentar